Невяна Владинова заяви, че участието й на Световното първенство по

...
Невяна Владинова заяви, че участието й на Световното първенство по
Коментари Харесай

Владинова: Щастлива съм, тук спечелих най-голямата си битка

Невяна Владинова съобщи, че присъединяване й на Световното състезание по художествена гимнастика в Баку е последно в нейната спортна кариера. Капитанът на националния ни тим получи 19.250 в квалификациите на лента, само че това я остави на 11 място.

"С това приключих присъединяване си на Световното състезание в Баку, което е и последно за мен! Да, можех да вземам участие във финала на лента, в случай че не бях пропуснала един от детайлите си, само че съм щастлива, тъй като тъкмо тук аз завоювах най-важната си борба, тази със себе си! Раздадох душата и сърцето си на килима поради всички, които ме обичат, поради треньорите ми и поради мен самата.

Сега желая да пожелая триумф на Катрин Тасева и Боряна Калейн! Вярвам, че на следващия ден ще покажат най-хубавото и ще зарадват всички ни. Не забравяйте, че с изключение на за себе си ние вършим всичко това и за България! Нека се обединим и дадем цялата си позитивна сила и мощ през идващите три дни на тима ни! ", сподели Невяна Владинова, представена от страницата на федерацията по художествена гимнастика във Facebook.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР