Невяна Владинова спечели златния медал в многобоя при жените на

...
Невяна Владинова спечели златния медал в многобоя при жените на
Коментари Харесай

БГ злано момиче с нов златен медал в Лисабон

Невяна Владинова завоюва златния орден в многобоя при дамите на интернационалния шампионат по художествена гимнастика в Лисабон.

След доста мощна игра Владинова събра общ брой от 80,250 (19,600 бухалки, 18,500 лента, 21,300 топка, 20,850 обръч). Така Невяна изпревари другата българка Катрин Тасева, която завоюва сребърния орден.

В първия ден от шампионата Катрин игра доста мощно, първа получи оценка над 20 на шампионата - 20,500 на бухалки, само че по-късно позволи неточности. За топката си беше оценена с 19,500 точки след изпускане, а на обръч получи 18,650 и събра общ брой от 77,850.

Бронзовото отличие завоюва представителката на Япония Кахо Минагава, а четвърта се класира Юлиана Телегина от Израел. Третата представителка на България - Боряна Калейн, се класира пета. От четирите български гимнастички Калейн получи най-високата оценка на шампионата - 21,400 на топка. 

Татяна Воложанина, която от този сезон е във възраст - дами, приключи на шесто място.  Във финалите на следващия ден България ще има финалистки на всичките осем. И при дамите, и при девойките. 

Невяна Владинова ще взе участие на всичките четири, Катрин Тасева ще играе на бухалки и лента, а Боряна Калейн на топка и обръч.

 

monitor.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР