Невяна Владинова и Катрин Тасева останаха без медали от многобоя

...
Невяна Владинова и Катрин Тасева останаха без медали от многобоя
Коментари Харесай

Невяна Владинова и Катрин Тасева на крачка от медалите в Минск

Невяна Владинова и Катрин Тасева останаха без медали от многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в Минск, Беларус. Двете ни представителки се подредиха надлежно на 5-а и 6-а позиция.

След изиграването на съчетанията с обръч и топка през вчерашния ден, Владинова беше четвърта. Тя получи за представянето си с лента 17,900, а за бухалки 16,900. Така с обща оценка 69,500 българката се подреди пета.

Катрин Тасева стартира през днешния ден от седма позиция във краткотрайното класиране. За съчетанието с лента получи 16,950, а за бухалки - 16,900. Така тя се подреди компактно зад Владинова с 67,250 обща оценка.

В крайното класиране за многобоя победителка е Александра Солдатова от Русия със 71,750, втора и трета са Алина Гарнаско и Катерина Галкина от Беларус, надлежно със 71,700 и 70,600. Четвъртаа е Юлия Бравикова от Русия с 69,650.

По-късно през днешния ден своето комбиниране с въжета и топки ще показа националният отбор. Момичетата на Весела Димитрова са краткотрайно шести в многобоя, откакто изпуснаха апарат през вчерашния ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР