Невръстният син на Андрей Арнаудов Васил се появи за първи

...
Невръстният син на Андрей Арнаудов Васил се появи за първи
Коментари Харесай

Синът на Андрей го изненада във „Фермата“

Невръстният наследник на Андрей Арнаудов Васил се появи за първи път в тв ефира на риалитито „ Фермата: Нов свят “. Малкият правоприемник на водещия, който носи името на дядо си, бе в прегръдките на майка си, някогашната баскетболистка и модел Емануела Толева. Двамата насочиха взаимно обръщение към Андрей поради изключителния му двубой в шоуто с екранната половинка на Арнаудов Иван Христов.

Иван и Андрей изненадащо оповестиха, че влизат в люта борба на аренатаа, с цел да тестват оборудванията преди същинския двубой сред треньор на звездите Сами Хоссни и културиста Тихомир Рангелов.

„ Обичаме те доста! Покажи на всички кой е по-добрият! Въпреки мекия си и по този начин мил темперамент, демонстрирай спортната си завист и хъс, каквито единствено ти имаш! “, пожела Емануела, жонглирайки с дребния Васил сред двете си ръце. Това бе и формалният му дебют пред камера в народен ефир.

На третата седмица от старта на надпреварата за 100 000 лв. Иван и Андрей тестваха здравината на спортните екипи си в играта „ Трасето на Фермата “. Тя комбинира лазене през кален тунел, преход по клатеща се греда, катерене на четириметрова въжена мрежа и рязане на дървена греда. Докато Иван и Андрей проливаха кръв и пот измежду прахта, водещ на дуела бе техният дълготраен сътрудник и създател на онлайн рубриката „ Зад Фермата “ Мирон Крумов. Представянето на Андрей скандализира агитката, подкрепяща Иван, тъй като при рязането на гредата структурата, която я държеше, се клатеше неудържимо. Това накара основният редактор на шоуто Ники Николов да се спусне в подкрепление и да задържи структурата, с цел да се оправи Андрей без да жертва някой от пръстите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР