Неволите в продължават с пълна сила! След поредното разминаване между

...
Неволите в продължават с пълна сила! След поредното разминаване между
Коментари Харесай

Позицията на футболистите на Нефтохимик относно бойкота им за утрешния мач

Неволите в не престават с цялостна мощ! След следващото разминаване сред обещанията на управлението и действителността, през днешния ден целият тим е отказал да се качи в рейса за утрешния мач с. Причината за това е, че футболистите и треньорите са изтощени от непрекъснатото несъблюдение на поетите задължения от страна на управлението, което преля чашата на самообладание.

Въпреки молбите и обещанията нито един футболист от мъжкия тим не е отпътувал за Разград. Това е предиздвикало по неотложност да се събира тимът до 19 години, който е разхлабен от 10 дни.

Недоумение буди и фактът по какъв начин след заповед на РЗИ малолетни да не упражняват и играят мачове на следващия ден ще се организира срещата, в която присъединяване може да вземат лица под 18 години. Целият треньорски щаб, без новия треньор Диян Дончев, също е отказал да пътува. На футболистите се дължи по една заплата, една награда, както и още по половин заплата на избрани футболисти и треньори. Условията за подготвителен развой също не прилягат на прочут клуб като Нефтохимик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР