Неволите, които може да застигнат паркиралите водачи из София, са

...
Неволите, които може да застигнат паркиралите водачи из София, са
Коментари Харесай

Грозно! Окичиха със смет паркирана кола СНИМКИ

Неволите, които може да застигнат паркиралите водачи из София, са не една или две. От натрошени чистачки, през надрани детайли, че даже и до страшни бележки и кирки в капака. Не липсва обаче и различен противен метод, с който някои избират да санкционират съгражданите си. Боклуци по колата...

Именно това сполетяло притежателят на сивичко ауди, който оставил колата си на паркинг в кв. " Полигона ". Машината цялата се оказала затрупана с торбички отпадък, не липсвали и клони. Чистачките са вдигнати, а на тях са натъкнати празни водни шишета.

Какво е породило саморазправата остава мистерия, а обстановката не изненадва локалните. Хората означават, че в региона от години се практикува сходен способ на наказване. Местните са възмутени от случката, като подозират, че лидерът е спрял на " нечие " обичано паркомясто.

Вижте мненията им:

  " Да не е спрял на място където някой паркира от 25 години и го е сметнал за частна благосъстоятелност?, чуди се Никола Н.  " Това го вършат единствено селяните, които се мислят за софиянци. Кореняк съм и дори през акъла не ми е минавало да направя такова нещо ", написа Стефан В.  " Преди 4 години работих там и ставаше безусловно същото. Има един боен пенсионер, който ги украсява по този начин навръх този паркинг. Излишно е да споделям, че и плесници е ял, само че очевидно дългът към идеята е по-силен, а навиците градени с години, не се не помнят ", написа Росен К.  " Българинът не може да драсне една записка и да постави на чистачките,а тръгнал отпадъци да поставя по колите! ", написа Станислав С. Само преди броени дни идентична разпра застигна друга кола.  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР