Невинната Карън Рийд беше застреляна на прага си - и

...
Невинната Карън Рийд беше застреляна на прага си - и
Коментари Харесай

Смразяващото убийство на Карън Рийд на прага на собствената й къща от човек, който доставя пица, все още неразкрито след 30 години

Невинната Карън Рийд беше убита на прага си - и 30 години по-късно убийството й остава неразкрито.

Днес полицията издаде нова тъжба по неуредения случай за, съгласно тях, поръчково ликвидиране, само че с неверна цел. Те споделят, че 33-годишната Карън не е взела участие в незаконна активност и считат, че убийството е случай на сбъркана идентичност.

Тя беше убита в дома си в Уокинг, Съри на 30 април 1994 година от тайнствен мъж, дегизиран като водач на доставка. Тя е стреляна пет пъти отблизо разстояние. Веднага беше стартирано следствие на ликвидиране, като служителите на реда наблюдаваха хиляди линии за следствие, достигнали до Есекс, Хартфордшир и Лондон.

Но три десетилетия по-късно килърът на Карън остава на независимост. Полицията в Съри споделя, че е " решена " да позволи случилото се, защото издава нова тъжба преди утрешната годишнина.

Главен контрольор Гарет Хикс, старши проверяващ офицер по случая на Карън, сподели: „ Въпреки че са минали 30 години от убийството на Карън Рийд, н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР