Невиждано обединение на футболните фенове у нас предстои през следващия

...
Невиждано обединение на футболните фенове у нас предстои през следващия
Коментари Харесай

Край на мълчанието! Готвят ад за Боби Михайлов и компания!

Невиждано обединяване на футболните почитатели у нас следва през идващия месец. Причина за немислимото до преди седмици съюзяване е огромен народен митинг против управлението на БФС. Това излиза наяве от групи в обществените мрежи, в които последователи на съвсем всички тимове приготвят всеобщо възмущение.

 

Датата на митинга ще бъде 16 ноември по време на мача на България против Унгария на националния стадион „ Васил Левски “. Присъствие са декларирали съвсем всички последователи на футболни тимове. Дори към този момент се популяризира и скица за разположение на всички участници. Събитието сигурно ще се окаже рисково като се има поради, че най-запалените футболни последователи ще вземат присъединяване. Този път е дребна вероятността за спор посред им, само че имайки поради агресивното им държание, то на стадиона ще ври и кипи.

 

Големите футболни агитки издигнаха еднотипни транспаранти в мачовете си през уикенда, в които приканват за незабавна оставка на управлението на БФС. В 18-ата минута на мачовете пък ентусиастите по всички игрища огласиха с мощен зов за овакантяване на Боби Михайлов.

 

Припомняме, че България записа най-срамното си класиране в квалификации за огромен конгрес. Нашите са последни с две извоювани точки. Именно това класиране и наглото държание на управителните органи на футболната ни централа докара до народен митинг. Преди дни Йордан Лечков бе атакуван в родния му Сливен след изказвания пред медиите, че никой не им желае оставката. Пълно безмълвие има и от Борислав Михайлов, както и от селекционера Младен Кръстаич.

 

Основният кандидат за нов президент на БФС Димитър Бербатов прикани след резила против Литва за ефикасни митинги против настощото управление.

 

Източник: Facebook

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР