Невижданият досега секс скандал, който избухна в националния отбор по

...
Невижданият досега секс скандал, който избухна в националния отбор по
Коментари Харесай

ВОЙНАТА Николета VS психоложките продължава! Лозанова: Аз ги направих известни! Те: Битката е между интелект и пошлост!

Невижданият до момента секс скандал, който избухна в националния тим по футбол, доби нови измерения. Плеймейтката Николета Лозанова и психоложките на отбора Лилия Стефанва и Кети Ванодва не стопират с офанзивите между тях. За нелепата обстановка ви осведоми първо " България Днес ".

Гаджето на вратаря Ники Михайлов първа се възпротиви против терапевтките поради предизвикателната им визия. Вероятно Николета се притенснява от обстоятелството, че красиви дами обслужват обичаният й. От своя страна прсихоложката Лилия Стефанова не остана длъжна на Николета и я разгласи пред " България Днес " като дамата с най-богат полов опит измежду футболистите. Ден по-късно Ни Ло излезе с нова офанзива. В своя профил в инстаграм тя разгласява скрийншот на една от психоложките, която е облечена много нищожно на път за работа в базата на националите в Бояна.

" Служебната униформа за работното място " , избъзика се Лозанова. Мацката на Ники Михайлов отговори и на думите на Стефанова в обявата на " България Днес ".

" Ех, когато не можеш да станеш известен с професионалните си умения, ставаш посредством трибуната на Николета Лозанова! Скъпи девойки, които употребявате момента да се предложите още веднъж за позицията, не спирайте да си напомняте поговорката: " По облеклата посрещат, по мозъка изпращат! " И вас по този начин са ви посрещнали, само че това не стига... ", отсече Николета.

Скоро по-късно престрелка стартира и от отсрещншя фронт. Психоложката Лилия Стефанова разгласява прочувствено видео, озаглавено " За борбата сред интелекта и пошлостта ". В него тя държи вестник " България Днес " в ръце и афишира:

" От два дни в живота ми нахлу една жена, която се пробва да сътвори скандал . Моята роля е на психолог, а не на циркаджия или смешник. За мен това надалеч не е секс скандал, а една борба сред интелектуалното и пошлостта. Когато някой човек е отделил 10 години от живота си в обучение, вложил е доста в личностно развиване, а някой различен парадира с някакви голи фотоси и се пробва да опетни името му и да го злепостави, това е грозно. Това е времето, когато всеки един от вас би трябвало да реши кого избира за идол. Кои са кумирите в актуалния свят? Дали интелектуалците, или тези, които просто продават визия, която не е подплатена с нищо друго? Категорично няма секс скандал, тъй като две от страните - аз и колежката Кети Вандова, нямаме сходни взаимоотношения с никой от футболния свят ", безапелационни е психоложката.

Все още не е ясно дали двете сексапилни психоложки ще продължат да работят с националите, като това ще реши новият треньорски щаб и селекционера Георги Дерменджиев. Стана ясно, че една от звездите Тодор Неделев изрично е отказал да посещава сеансите на красивите терапевтки. " България Днес " обаче научи, че по-голямата част он футболистите си желаят психоложките и са удовлетворени от работата с тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР