Невиждани досега кризи, като ковид, белязаха мандата ми. Най-важното за

...
Невиждани досега кризи, като ковид, белязаха мандата ми. Най-важното за
Коментари Харесай

Фандъкова с горещ коментар за номинацията на ГЕРБ за кмет на София

Невиждани до момента рецесии, като коронавирус, белязаха мандата ми. Най-важното за нас беше да запазим финансова непоклатимост, с цел да не стопира развиването на София. Това сподели пред бТВ кметът на столицата Йорданка Фандъкова.

Наистина този мандат беше характерен, съобщи още тя.

 

Ясно е, че първия път паветата бяха подредени безобразно, означи тя във връзка свадите с жълтите павета. По мое искане те бяха оповестени за културна полезност, напомни Фандъкова.

В момента към 30% от настилката е подредена. Често вървя, включително случайно, на мястото в сектора, който е под 1% от общото възобновяване на градския център, уточни тя.

 

Все още нямаме одобрен претендент за кмет, има номинации задоволително, следва да ги разгледаме, не мога да кажа трима, четирима или петима са, само че имаме задоволително избор, уточни тя. При всички случаи те би трябвало да са експерти и осведомени с тематиката София. Това е обвързвано не с празни обещания и фантазии, а с компетентности, при започване на септември допускам, че ще вземем решение, уточни тя.

Имаме и листи за общински съветници, съобщи кметът.

 

Няма позволение, нито координиране за слагане на палатки около паметника на руската войска, именуван още МОЧА, алармирала съм полицията. Решението е за унищожаване на паметника и това е изрично, сподели още тя.

Не съм мислила още за интервала след мандата ми, имам много работа за оставащите 2,5 м на поста, сподели тя.

 

pik.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР