Невиждана трагедия е станала във врачанския затвор, научи ексклузивно агенция

...
Невиждана трагедия е станала във врачанския затвор, научи ексклузивно агенция
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Трагедия във врачанския затвор, мъж влезе вътре и се случи най-страшното

Невиждана покруса е станала във врачанския затвор, научи извънредно организация BulNews.
Мъж е влезнал зад високите дувари, само че ненадейно умрял.
Случаят е от четвъртък, само че за него се разбра едвам през днешния ден.
В понеделник в пандиза бил докаран 48-годишен мъж, който трябвало да излежи ефикасна присъда за шофиране в нетрезво положение. По неофициална информация той постъпил в мощно опиянено положение и бил настанен в независима килия. Въпреки това през идващите дни не спрял да беснее и да чупи, явно изпаднал в алкохолна абстиненция.
При обикновен обход в четвъртък той бил открит от охранителите неподвижен в килията си. Незабавно били извикани незабавни медици, които обаче единствено установили гибелта му. По неофициална информация след осъществената аутопсия е било открито, че става въпрос за сърдечен арест, при който органът спрял ненадейно.
Приживе умрелият постоянно злоупотребявал с използването на алкохол. По тази причина бил хванат да кара пийнал и получил условна присъда с изпитателен период. Няколко седмици по-късно той още веднъж бил спрян и дрегерът посочил, че е седнал зад кормилото солидно почерпен.
Така се стигнало до ефикасна присъда, която той трябвало да излежи във врачанския затвор. За страдание ориста му разрешила да прекара единствено 4 дни зад високата ограда на зандана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР