Невиждана пропаст се е отворила в центъра на Враца и

...
Невиждана пропаст се е отворила в центъра на Враца и
Коментари Харесай

Невиждан катаклизъм! Земята се отвори в центъра на Враца, вадят с кран потънала кола /снимки/

Невиждана бездна се е отворила в центъра на Враца и е погълнала автомобил, научи организация BulNews.
Страховитата дупка се е отворила през днешния ден рано сутринта на метри от хитовото заведение „ Тракийска принцеса “. Големият бунар се е разкрил в уличката зад заведението.
Асфалтът е подал под тежестта на колата и времето, пропукал се е и е пропаднал таман когато е прекосявал лекият автомобил. Свидетели на ужасяващата панорама незабавно алармирали на тел. 112, като малко по-късно водачът и возилото били изтеглени благодарение на кран.
Цяло знамение е, че лидерът се е разминал без съществени пострадвания, разясняват живущите в квартала. Хората считат, че дупката в миналото е служела за клоака, тъй като напълно е иззидана с камъни, които са се запазили в годините.
Пропастта е с диаметър от към 4 метра и е дълбока най-малко 14 метра. В момента е оградена с защитни железни решетки, само че асфалтът и земята под него не престават да се свличат и пропадат.
Опасността от друго проваляне на автомобил не е избегната, а по-лошото е, че дупката се намира на метри от паркинга на огромното заведение. С настъпването на вечерта и слабото осветяване в региона е прекомерно евентуално и различен автомобил да пропадне в дълбоката яма.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР