Невиждана досега за политическо събитие мултимедия и 3D мапинг очаква

...
Невиждана досега за политическо събитие мултимедия и 3D мапинг очаква
Коментари Харесай

3D мапинг на четвъртия конгрес на ГЕРБ

Невиждана до момента за политическо събитие мултимедия и 3D мапинг чака делегатите на четвъртия конгрес на ГЕРБ през днешния ден.
Тази технология се радва на изключителна известност по света и за първи път у нас ще бъде особено построена по време на форума на Политическа партия ГЕРБ. Посланията и речите на ГЕРБ, както и посланията на техните европейски посетители ще бъдат илюстрирани по впечатляващ метод, оповестиха от пресцентъра на партията.

Четвъртото постоянно отчетно-изборно делегатско национално заседание на ГЕРБ ще се организира от 12.00 часа в зала първа изложбена на Интер Експо Център.

На събранието ще бъдат извършени избори за ръководител, заместник-председатели, Изпълнителна комисия и Контролна комисия.

“Никой няма желание да сменя водача на ГЕРБ Бойко Борисов ”, сподели в петък зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

На събитието ще участват 1200 делегати от цялата страна и над 150 посетители от България и чужбина. Конгресът е постоянен отчетно-изборен, който съгласно устава на ГЕРБ, се назовава Национално заседание и се привиква минимум един път на четири години с решение на Изпълнителната комисия. На него ще бъде препоръчана декларация, че партията в никакъв случай няма да се коалира с Българска социалистическа партия.

“Ще предложим такава декларация, тъй като би трябвало един път вечно да спрем със спекулациите, че имало хора от Българска социалистическа партия, които преговаряли с ГЕРБ за взаимно ръководство ”, разяснява Цветан Цветанов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР