Невиждан зрителски хейт получи Айлин Бобева, но и самият Евгени

...
Невиждан зрителски хейт получи Айлин Бобева, но и самият Евгени
Коментари Харесай

Зрителите на бунт срещу "Ергенът" заради връщането на лиглата Айлин!

Невиждан зрителски хейт получи Айлин Бобева, само че и самият Евгени Генчев, откакто се разбра, че другата седмица изгонената мома ще се завърне в имението. Както нощес видяхме, ергенът не даде роза на туркинята, тъй като вижданията им за брака и бъдещето бяха радикално разнообразни.

" Аз не си диря гадже тук, диря си брачна половинка и жена, която ще роди децата ми. Време ми е и го чувствам ", сподели й Генчев, а Айлин му отвърна, че нейното време още не е пристигнало. След което се опита да замаже ситуацията с куп лиготии, мяукане и триене на муцунката си в неговата.

Е, Евгени й сподели пътя, а Бобева, както и всички останали девойки, останаха с отворени усти от шока. Само че... единствено че на момето й скимнало, че не ще да си върви и решило да се върне (нещо, на което, по същата логичност, имат право и всички останали напуснали имението преди нея).

Другата седмица Бобева отново се появява в имението, за смут на Елена и феновете, и за наслада на приятелката си Валерия Георгиева. Оказа се, че в действителност богат спонсор на Айлин е платил за връщането й в продукцията, където тя ще остане още седмица, преди да я натирят дефинитивно.

Зрителите обаче са гневни и доста от тях обявиха, че няма да продължат да гледат това крушение. Те изригнаха и против Айлин, само че и против екипа на формата, който мери с двоен критерий и разрешава на една лигла да си разиграва коня.

" Но и тоя Евгени, и той е един простак. Иди ми-дойди ми, а сякаш сериозна жена си търсел ", разясняват в нета.

Тагове: Евгени Генчев Айлин Бобева Ергенът Валерия Георгиева имение Елена
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР