Невиждан хаос е настъпил с полет на самолет на „България

...
Невиждан хаос е настъпил с полет на самолет на „България
Коментари Харесай

Невиждан хаос е настъпил с полет на „България еър” от София до Берлин

Невиждан безпорядък е настъпил с полет на аероплан на „ България еър” от София до Берлин. Днес пасажери са изхвърчали от летище Бургас до София с българския авиопревозвач и оттова е трябвало с полет FB319А да кацнат в Берлин, оповестява "Флагман ", цитирайки пострадали

Още в морския град обаче е имало съществено забавяне – близо два часа.

Това е наложило закъснение и на другия полет – от София до Берлин, който по проект е трябвало да се извърши в 18:35 часа, само че самолетът действително е изхвърчал от столицата в 19:48 часа.

Най-шокиращото е, че час след излитането водачът е съобщил непредвидената вест на всички пасажери – че трябвало да се приземят за спомагателна проверка…в София.

„ Най-изненадващото за всички бе, че ни заяви за назад кацане в София. Изглежда сме отишли до Сърбия, открил е, че има проблем и се е върнал назад в София. Изненадани сме, опитваме се да разберем по кое време ще е идващият час на политане, само че никой не дава отговор. В момента сме на терминал 2 в София и чакаме. Има възрастни хора, както и родители с дребни деца”, описа наш пасажерът.

В уеб страницата на Летище София няма информация за проваления полет. Маркирано е, че самолетът е изхвърчал с час и 13 минути забавяне.

В края на юли също се стигна до колапс с полети на компанията. Часове наред стотици пасажери бяха блокирани на летище София поради закъснения на разнообразни полети на националния транспортьор България еър.

Причината, довела до забавянията, е проблем в графика на полетите. Със закъснения се изпълняваха полетите за Варна, Бургас, Бейрут, Тел Авив и Одеса.
Именно поради зачестилите закъснения на полети напоследък министърът на превоза Росен Желязков разпореди да се извършат инспекции на самолетните компании, които летят от и до България.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР