Невиждан екшън върви в момента край Враца, видя само репортер

...
Невиждан екшън върви в момента край Враца, видя само репортер
Коментари Харесай

Извънредно! Тежка катастрофа край Враца, полицаи блокираха с камиони Е-79 заради беглец /снимки/

Невиждан екшън върви сега край Враца, видя единствено кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg. Тежка злополука е затворила интернационалния път Е-79 сред Мездра и Враца.
Лек автомобил „ Опел Астра “ с врачанска регистрация се е блъснал в спрял ТИР тъкмо пред бензиностанция „ Ромпетрол “. Колата е карана от 19-годишен юноша, който не е съумял да спре на хлъзгавия асфалт и се забил в камиона. От мощния удар са се отворили всички еърбеци и това е избавило момчето от пострадвания.
Причината за злополуката обаче е прекомерно необикновена. Малко преди този момент към полицията бил подаден сигнал за водач, който не е спрял на полицейска палка и побягнал към Враца. При бензиностанция „ Ромпетрол “ ченгетата преднамерено спрели един ТИР с плевенска регистрация и един чешки камион, с които заградили двете ленти и създали минаването невероятно. Именно във втория се блъснало младото момче, което останало ненадейно от барикадата и не съумяло да спре в точния момент.
Преследваният автомобил обаче видял засадата, обърнал и с мръсна газ тръгнал в насрещното. По неофициална информация преследването продължава и сега, като на този стадий е ясно, че водачът е изоставил колата си в близкото село Руска бела и към този момент бяга пешком.
Очаквайте детайлности!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР