Невиждан екшън се е разиграл в края май на юг

...
Невиждан екшън се е разиграл в края май на юг
Коментари Харесай

Внимавайте с алкохола, за да не станете за резил като този човек!

Невиждан екшън се е разиграл в края май на юг от Бургас, научи Burgas24.bg . Районният съд в Царево е заседавал дело против пийнал до козирката мъж, който подлудил клиенти на заведение, крещял против украинци, обиждал служители на реда и за похлупак се качил зад кормилото на пияна глава, забивайки се в 2 коли.

Пиянската експанзия се разразила в началото в заведение в Китен. Стабилно наквасеният мъж крещял на всеослушание против украински жители, че са " отпадъци “ и Полша ще им вземе страната. Въпреки настояването на притежателя той траял да се държал невъзпитано и отказал да напусне заведението. На жители, създали опит да го спрат да се качи в нетрезво положение в колата, викал " мама ви, ко**лета, не е ваша работа да се намесвате “, " ще ви е*а майката к**елета, какви сте вие, вие ли ще ми държите сметка, след това ще ви намеря, казвайте от къде сте! “.

Неадекватният мъж имал дързостта да се качи зад кормилото с 2,23  промила алкохол в кръвта. Бил толкоз пийнал, че се движил тротоара, качвал се с транспортното средство по бордюри, съборил дирек за улично осветяване, съборил пътен знак " СТОП “ в региона на улиците “Урдовиза “ и “Атлиман “ в Китен. Успял да блъсне колата си в два автомобила " Пежо “.   Отказал да излезе от МПС-то и се съпротивлявал против опита да бъде изключен моторът на колата. Нарекъл жителите, които се пробвали да го спрат, " отпадъци “ и потеглил с колата си против единия от очевидците.

Порция цветущи псувни били сервирани и на полицейски чиновници от районно управление (на МВР) Приморско- Б. Б. и Х. Д. Те били наречени неведнъж: " п**ераси “. “Боклуци, ще ви избия и излежа “, “нещастници “, " майка ви ще е*а, ще ви отрежа главите п**ераси “,били дребна част от заканите. Пред очевидци траял да крещи на униформените, казвайки им: " Такива като вас какъв брой съм ги е**ал “.

Вече спретнат в постройката на районно управление (на МВР) Приморско псувал, отправил закани по отношение на полицейските чиновници, че ще ги уволни, че ще ги убие и излежи, че ще звънне на адвокатската гилдия в  Пловдив и да ги нерекъл   " отпадъци мръсни “. Проявил експанзия и против младши автоконтрольор при районно управление (на МВР) Приморско, хващайки и дърпайки го за светлоотразителната жилетка.   Заканите към служителите на реда траяли, като един от тях бил застрашен, че стане " продавач на домати ".

На свое съвещание на 2 юни Районен съд Царево след подписано съглашение е определил едно общо наказване на към този момент изтрезнелия мъж – отнемане от независимост за период от 10 месеца, с изпитателен период от 3 години. Лишен е също по този начин да кара 18 месеца и ще заплати санкция от 150 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР