Невиждан до момента природен феномен бе заснет в небето над

...
Невиждан до момента природен феномен бе заснет в небето над
Коментари Харесай

Нещо извънземно цъфна над Аризона

Невиждан досега естествен феномен бе сниман в небето над Финикс, Аризона. Кадрите бяха споделени от Метео Балканс с обяснението, че става дума за Fallstreak Hole, които нормално се образуват при продупчване на тънка инверсия от самолети, което от своя страна провокира верижна реакция и облакът се изпарява.

Фотосите обаче наподобяват настъпление на извънземни, извадени сякаш от някоя холивудска продукция. Точно тази алюзия развихри въображението на фейсбук потребителите и доста от тях възкликнаха: „ Е, те към този момент в действителност идат! ”.

„ Още доста неща ще видят очите ни, само че вие не се впечатлявайте, тъй като времето идва, свършва, завършва и стартира. Кой схванал разбрал ”, загатват други.

А трети приканват към дейности: „ Използват HARP технологията да основават по неестествен метод трусове, урагани и изкуствени пожари по горите, както с хеликоптери и дрони да основават пожари близо до обитаеми места. Целта е да провокират филантропична и екологична рецесия с продоволствието. Те няма да спрат, до момента в който не ги спрем ние другите 90% от планета страни ”.

Къде е истината - преценете сами. 







Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР