Невероятното ледено шоу HOGWARTS HOLIDAYS от звездите на Цирк Дю

...
Невероятното ледено шоу HOGWARTS HOLIDAYS от звездите на Цирк Дю
Коментари Харесай

Цирк Дю Солей с леденото шоу в Пловдив


Невероятното ледено шоу HOGWARTS HOLIDAYS от звездите на Цирк Дю Солей гостува в Пловдив в многофункционална спортна зала „ Колодрум “ на 05.03.2024г., началният час е 19:00 часа.

HOGWARTS HOLIDAYS споделя вълшебната история за магьосническия свят на Хари Потър и неговите другари и ви потапя в света на личното ви въображение. Спектакълът ви приканва да напуснете всекидневието и да се потопите в света на фантазията със спиращи дъха образни резултати и автентичен музикален съпровод на празничното въодушевление.

HOGWARTS HOLIDAYS е неповторима режисура на границата сред физическия спектакъл и цирка, комедията и магията, която съчетава цирковото изкуство и фигурното пързаляне в едно шоу на ледената сцена, особено основана на сцената на всяка зала. Шоуто е цялостна история с неповторими костюми, декори и видеопоредици, които ще ви разрешат да се потопите в магическата галактика на Джей Кей Роулинг по този начин, както в никакъв случай до момента. През 9¾ платформа феновете ще се насочат на незабравимо странствуване из коридорите на Хогуортс, ще участват на мач по куидич, а по-късно дружно ще победят Тъмния стопанин и ще стигнат до празничния бал.

Изпълнителите на цирковото шоу впечатляват с акробатика, предизвикваща гравитация, съчетана с неповторими умения за фигурно пързаляне. А интерактивните резултати, впечатляващите образни резултати и светлинният дизайн очароват всеки фен.

Децата до 4 години, в това число, могат да участват гратис, седнали в скута на родител, т. е. на едно място за един билет могат да седнат 1 родител и 1 дете до 4 година включително

Шоуто се предлага за фенове от всички възрасти.

Билети се продават в платформата:

https://uconcert-bg.com/bg/zvezdy-tsirka-dju-solej-ledovoe-shou-hogwarts-holidays/
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР