Невероятно събитие се проведе в недея - на Цветница, във

...
Невероятно събитие се проведе в недея - на Цветница, във
Коментари Харесай

Учиха варненци как да се вталят

Невероятно събитие се организира в недея - на Цветница, във Варна. Интерактивен уъркшоп резкри на жителите и гостите на града по какъв начин да понижат наднорменото си тегло.

4 часа лектори позахваха разнообразни способи за справяне с казуса. Това са едни от най-изявените експерти в сферата. Васил Тепеделенев от 23 години работи в областта на спорта и здравословния метод на живот, в това число бойни изкуства, личен фитнес тренинг и здравословно хранене. Неговата задача е да влияе върху мотивацията и трансформацията на хората. На FIT Your Life, както се споделя събитието, той предложи решения за справяне с неналичието на придвижване - един от главните проблеми на актуалния човек.

Другият преподавател - Таня Димитрова, е личен и колективен инструктор от 10 години. Практикува и преподава pole dance. Активно учи и работи в областта на логиката на психиката. Тя показа тематиката за прочувственото хранене, която визира все по-голяма публика.

Третият преподавател бе Албена Славова, която е лайф коуч, наставник и тренер с дълготраен опит. Автор на публикации, трансформационни игри и техники за личностна смяна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР