Невероятно, но факт. Моделката Розмари, която по време на престоя

...
Невероятно, но факт. Моделката Розмари, която по време на престоя
Коментари Харесай

Розмари не се дели от Ричард

Невероятно, само че факт. Моделката Розмари, която по време на престоя си в Биг Брадър обявява връзка с чужденец и строги патриархални правила, е залепена като гербова марка за Ричард Величков. Съквартирантът, който я опозори пред цяла България, като се похвали, че е правил секс с нея, непрестанно може да бъде засечен в компанията на хубавицата. Последната им обществена демонстрация бе на купона на Биг Брадър, а хора от екипа на шоуто показа пред Hotnews.bg, че двама непрестанно търсели компанията си и не спирали да се усмихват.



Те даже позираха за общата фотография в заведението на Петко Димитров, а в пост под фотото Розмари благодари за незабравимото прекарване като положително момиче. Манекенката и фитнес инструкторът седят напълно близо един до различен, а тя многозначително е посочила знак с ръка във формата на сърце. Купонът в дискотеката на Димитров не е единственото място, където двама показали непосредственост.

Така се случило и в студиото на „ Господари на ефира”, където двамата дадоха изявление, както и в други настоящи заведения в България. Опасната непосредственост сред Розмари и Ричард е мотив за много злобни мнения в светските среди, като множеството дами недоумяват по какъв начин може моделката да плюе по този начин на положителното си име.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР