Невероятно младежки изглеждаща жена твърди, че хората, които не я

...
Невероятно младежки изглеждаща жена твърди, че хората, които не я
Коментари Харесай

50-годишна жена изглежда толкова зашеметяващо млада в секси шортички, че я бъркат с гадже на синовете й

Невероятно юношески изглеждаща жена твърди, че хората, които не я познават и я видят с някой от синовете й, считат, че тя е тяхна интимна другарка, написа " Дейли Мейл ". Пуспа Деви е от Джакарта, Индонезия и наскоро стана на 50 години, само че съгласно изказванията на всички тя наподобява два пъти по-млада. Младежкият тип на индонезийката й оказва помощ и да има над 250 хиляди почитатели в " Инстаграм ". Пуспа Деви постоянно споделя в обществената мрежа своя метод на живот, изпълнен с приятни преживявания, само че и с постоянни извършения в залата и здравословна диета.



Красивата жена споделя пред изданието: " Хората считат, че колкото повече одъртявам, толкоз по юношески наподобявам, което мисля, че е правилно, тъй като в този момент аз съм в действителност щастлива, децата ми са пораснали и аз се занимавам с неща, които одобрявам.

Деви също по този начин обича да се занимава с аеробика, плуване и бадмингтон.



Преди известно време в обществената мрежа доста известна стана нейна фотография, на която е със своите синове. Потребителите в мрежата споделиха своето учудване от това, че тя може да бъде тяхна майка.



Омъжената звезда в " Инстаграм " съумява дори и да създаде сполучлив бизнес като има уебсайт, в който споделя препоръки за диети и стратегии за физически извършения.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР