Невероятната серия без загуба на Манчестър сити приключи, след като

...
Невероятната серия без загуба на Манчестър сити приключи, след като
Коментари Харесай

"Ливърпул" нанесе първа загуба на "Манчестър сити" в голово шоу на "Анфийлд"

Невероятната серия без загуба на " Манчестър сити " завърши, откакто се откри кой да спре " жителите ". " Ливърпул " надви на своя " Анфийлд " в голов трилър, който приключи 4:3. Изходът на срещата не беше явен до последно, макар че още при започване на втората част алените водеха с три гола.

Тимът на Хосеп Гуардиола " получи " от личното си лекарство и като беше спрян не със отбрана, а с отлични дейности в офанзива от " Ливърпул ". Футболистите на Юрген Клоп направиха един от най-хубавите си мачове.

От друга страна " Сити " беше неразпознаваем и позволи първата си загуба от 285 дни. За последно " жителите " бяха изгубили на 5 април 2017 година при гостуването си на " Челси ", а оттогава последваха 30 срещи (26 победи и четири равенства) във Висшата лига.

До почивката резултатът на " Анфийлд " беше 1:1 с голове на Алекс Окслейд-Чембърлейн и Лирой Сане, само че " Ливърпул " беше по-добрият тим. През втората част мърсисайдци вкараха три гола посредством Фирмино, Сане и Салах, а за гостите точни бяха Бернардо Силва и Илкай Гюндоган.

" Ливърпул " си върна и за срамното проваляне с 0:5 по-рано през сезона на " Етихад ". Мърсисайдци към този момент са в серия от 14 мача без загуба.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР