Невероятната бройка от 200 достигнаха жалбите за сексуални посегателства подадени

...
Невероятната бройка от 200 достигнаха жалбите за сексуални посегателства подадени
Коментари Харесай

200 станаха жалбите за сексуално насилие срещу Тобак

Невероятната численост от 200 доближиха жалбите за полови похищения подадени против американския режисьор Джеймс Тобак. Ден по-рано обвинявания насочиха 38 дами.

Първоначално пострадалите споделиха, че Тобак се е приближавал към тях в паркове, банки или аптеки в нюйоркския квартал Манхатън и им е обещавал да ги направи звезди в Холивуд.

По-късно при изявлението или прослушването девойките ставали жертва на полови похищения от негова страна.

След публикуването на изобличителния материал, аналогични истории по телефона, електронната поща и в Туитър оповестиха още над 200 дами, осведоми в. " Лос Анджелис таймс ", предават международните организации.

В полицията на Лос Анджелис през последните няколко дни са постъпили доста позвънявания, " свързани с режисьора ".

Служителите разпределят получените недоволства по случай, в случай че органите на правосъдната власт решат да стартират следствие. Някои от дамите потвърдиха, че са подали тъжба до окръжния прокурор предходната седмица.

Преди няколко дни работните си връзки с режисьора приключи дългогодишният му сътрудник. Американският сценарист и режисьор Джеймс Гън сподели, че от доста години предизвестява за непристойното държание на Тобак.

При първичните обвинявания Тобак съобщи, че в никакъв случай не се е срещал с тези дами, а в случай че инцидентно в миналото ги е срещал, не ги е запомнил. Той означи също, че през последните 22 години е било физически невероятно да се държи по описания от въпросните дами метод, тъй като има диабет, а и сърдечни увреждания, които изискват приемане на медикаменти.

Режисьорът, който в този момент е на 72 години, е работил като режисьор, сценарист или продуцент в доста филми. Сред тях са " Черно и бяло " (1999) с Робърт Дауни младши и Клаудия Шифър и " В заплаха " (1983) с Настася Кински.

През 1992 година е номиниран за премия " Оскар " за сюжета на " Бъгси ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР