Невероятна история за появата на два нови живота разказва младо

...
Невероятна история за появата на два нови живота разказва младо
Коментари Харесай

Бебета чудо: Близнаци с нулев шанс за живот оцеляха! СНИМКИ

Невероятна история за появяването на два нови живота споделя младо семейство. Децата били заченати посредством инвитро процедура и се раждат единствено на 22 седмици и 5 дни. Лекарите не давали късмет те да оцелеят, даже го определили като нулев %.

Родителите Джейд и Стив били предизвестени от лекарите, че може да настъпи даже импровизиран аборт, защото бебетата са доста дребни. Когато въпреки всичко раждането почнало и те се появили на бял свят, давали признаци на живот. След 140 дни в интензивно поделение в болница в Нотингам, Обединеното кралство, дребните Харли и Хари към този момент са добре и са освободени да се приберат у дома.

Щастливите родители са минали през осем цикъла на инвитро оплождане в продължение на 11 години, в опит да основат семейство. За това време майката претърпява три спонтанни аборта и една извънматочна бременност.

При Джейд се открива, че има свръхактивна имунна система, което кара тялото ѝ да отхвърли бременността, написа Mirror.



„ Докторът непрестанно споделяше, че е импровизиран аборт, само че аз си споделих, че не може да бъде, тъй като усещах по какъв начин бебетата се движат.

Знаех, че са добре, само че ми споделиха, че няма да оцелеят и при тази бременност.

Само тъй като бебетата са родени с признаци на живот, лекарите взеха решение да се намесят медицински. Те бяха живи, движеха се и плачеха. Малките им крясъци звучаха като малко коте, “ споделя щастливата майка.



„ Абсолютно зашеметяващите лекари, медицински сестри и хирурзи бяха част от основаването на този миг.

Трудно е да се сбогувам с тях, само че се надявам в никакъв случай повече да не ги видя, “ споделя таткото.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР