Невероятна грешка направили служителите на родилен дом в гръцкия град

...
Невероятна грешка направили служителите на родилен дом в гръцкия град
Коментари Харесай

Родилен дом в Гърция даде на родителите чуждо бебе

Невероятна неточност създали чиновниците на родилен дом в гръцкия град Лариса и занесли на млада двойка бебе, което в последна сметка се оказало, че не е тяхното, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки телевизия Мега.

30-годишната жена родила в частна клиника в Лариса на 18 август. След раждането взела в прегръдките си бебето и го нахранила. „ В кошарката, която ти носят, там, където поставят бебето, стоеше нашето картонче, не обърнахме доста внимание в този миг, а и не пишеше името й “, споделя бащата. „ Изпратихме фотоси на роднините си, жена ми дори го накърми “, продължава той. Цял ден двойката мислела, че това е тяхното бебе. На идващия ден нещата обаче нещата взели непредвиден поврат.

„ На другия ден сутринта ни донесоха друго бебе. Огледахме го деликатно и си казахме: „ Какво става тук? Нещо не е наред. “ Излизам в коридора и виждам хипотетичното наше бебе да се насочва в друга посока, а аз в това време бях изпаднал в потрес. Акушерката ни споделя: „ Вчерашното беше друго бебе “. Тоест нашето бебе е било пратено другаде “, споделя бащата. В последна сметка се оказало, че е станала неточност и първия ден родителите били получили бебето на друга жена, родила в същия ден в клиниката.

Родителите към момента са в потрес и мислят по какъв начин най-щастливият миг в живота им се трансформирал в сходно приключение. Двойката е поискала да бъде направена ДНК проба, с цел да не бъдат измъчвани от подозрения дали болничното заведение не е направила още някоя неточност. Те са наели и юрист, с цел да са сигурни, че виновните няма да се измъкнат без последици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР