Невероятна драма в бразилското първенство смени фаворита за титлата на

...
Невероятна драма в бразилското първенство смени фаворита за титлата на
Коментари Харесай

След драма на Маракана титлата на Бразилия се решава в последния кръг

Невероятна драма в бразилското състезание смени любимеца за купата на страна. Големият конфликт сред сегашния първенец и водача от предпоследния 37-и кръг на Серия " А " приключи с триумф на Менго. Грандът от Рио де Жанейро обърна с 2:1 отбора от Алегре и за първи път през акцията поведе в класирането с актив от 71 точки. Така 90 секунди преди края на сезона Фла държи ориста в своите ръце и е любимец за златните медали. Героят за " червено-черните " за следващ път през последните две години се споделяше Габигол, който донесе успеха със своя 27-и гол за сезона и 14-и в шампионата. Той бе прецизен в 63-ата минута. Нападателят бе изведен от Де Араскаета, който преди този момент възвърне равенството в 29-ата минута след подаване на Бруно Енрике.
Simplesmente Gabriel Barbosa Almeida.

Gabi(70x)GOL com o Manto. ÍDOLO!

: / CRF
— Flamengo (@Flamengo) Гостите, които при триумф ставаха първенци на Бразилия за четвърти път в своята история и за първи от 1979 година, поведоха с попадение на Единилсон от дузпа в 12-ата минута.
Тимът на Роджиерио Сени имаше преимуществото да играе съвсем цяло второ полувреме с човек повече, откакто Родиней от гостите бе изпъден за недодялан фаул против Луиш Филипе и намесата на ВАР.

Интересното е, че десният защитник е благосъстоятелност на Фламенго и играе чартърен в. Той нямаше право да играе в дуела, само че през седмицата предприемачът и почитател на " алените " Елусмар Маги заплати от джоба си клаузата от 160 000 евро, с цел да може любимците му да излязат с най-хубавото на " Маракана ", търсейки мечтаната от 42 години купа на страната.

В Бразилия има 250 000 жертви на Covid-19, както и към 10 милиона инфектирани, само че все пак хиляди почитатели на Фламенго изпратиха любимците си до митичния стадион, създавайки страхотна атмосфера. Трябваше органите на реда да разпръсват тълпата, като още веднъж се стигна до конфликти. Ден по-рано същото се случи и с отбора на Интернасионал преди да излети за Рио де Жанейро.

Ele vibra, ele é fibra
Muita libra já pesou
Flamengo até morrer eu sou!

!

— Flamengo (@Flamengo) След няколко дни легендата Роджерио Сени ще изведе Фламенго против обичания си отбор Сао Пауло на обичания си стадион " Морумби ", с цел да търси първи трофей в елита на страната като треньор.

Четвъртият в класирането през този сезон обаче е призрачен сън на първенците, откакто ги разруши с 4:1 посред " Маракана " в първия мач от шампионата, а след това го победи с 2:1 и 3:0 в мачовете за Купата на Бразилия през ноември. Именно на това се надява Интернасионал, който остана с актив от 69 точки и не съумя да реши нещата в Рио, само че продължава да мечтае. Защото в случай че Сао Пауло още веднъж повали " червено-черните ", а Интер надделя гостуващия, купата ще отлети за Порто Алегре.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР