Невероятен скандал в Монако! Снахата на принц Алберт - Беатрис

...
Невероятен скандал в Монако! Снахата на принц Алберт - Беатрис
Коментари Харесай

Нов скандал в Монако! Снахата на принц Алберт с шокиращи обвинения в убийство (Всичко за драмата)

Невероятен скандал в Монако! Снахата на принц Алберт - Беатрис Боромеро разкри остарял случай с ликвидиране, при който е забъркана кралска персона. Италианската хубавица снима документален филм за Нетфликс в който проверява убийството на младия немски екскурзиант Дитрих Хамер, за който се допуска, че е погубен от италианския принц Виктор Емануеле Савойски.

 

Случката е от 1978 година, когато Хамер е на отмора на остров Корсика. Емануеле, който рано сутринта излиза на разходка след разгулен ваучър, възпроизвежда два изстрела и убива момчето. По-късно той отхвърля обвиняванията, като твърди, че не се е намирал наоколо до лодката, когато са създадени изстрелите.

 

Видеозапис от пандиза, в който Емануеле обитава поради измами, по-късно обаче разкрива, че той признава пред един от пандизчиите за убийството на Хамер. Беатрис, чието семейство е доста близко с това на Дитрих, в качеството си на публицист, прави следствие и разкрива истината към гибелта му.

 

Небъдния крал на Италия отхвърля обвиняванията и твърди, че те са машинация. Но самата Беатрис е подготвена да пусне към този момент кино лентата и да потвърди тезата си. А доказателствата са във видеото, което е присъединила в лентата.

 

Предстои да стане ясно дали ще има ново следствие, откакто казусът минава към " студените досиета ".

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР