Невероятен гаф бе установен от потребители в мрежата след като

...
Невероятен гаф бе установен от потребители в мрежата след като
Коментари Харесай

Скрийншот от игра - неопровержимото доказателство на руското военно министерство

Невероятен гаф бе открит от консуматори в мрежата откакто съветското министерство на защитата разгласява изображения, които доказвали, че Съединени американски щати оказват помощ на „ Ислямска държава” в Близкия изток.
Потребители на обществени медии бързо откриха, че изображенията включват кадър от видеогра, съобщи БГНЕС.

На уеб страницата на министерството беше обявено, че черно-белите фотоси са направени на 9 ноември край сирийско-иракската граница и съставляват „ неопровержимо доказателство, че Съединени американски щати обезпечават отбрана на бойни единици на ИД”.

Но от организацията Conflict Intelligence Team (CIT), дружно с огромен брой потребителни на обществени медии бързо съпоставиха една от фотосите с еднакъв кадър от военната видеоигра " AC-130 Gunship Simulator: Special Ops Squadron ".

Други фотоси, оповестени в Туитър, наподобява са взети от видео, публикувано от министерството на защитата в Багдад през 2016, които демонстрират по какъв начин иракските Военновъздушни сили бомбардират джихадисти край Фалуджа, уточни CIT.
По-късно през днешния ден фотосите бяха свалени от страниците на съветското военно ведомство във Facebook и Туитър, а няколко часа по-късно от министерството споделиха, че е станала „ грешка” и са оповестени други фотоси.

Виновен бил граждански чиновник в министерството, който простъпка прикачил тези фотоси към изказването на ведомството.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР