Неверни са твърденията за моето участие в предаването "Референдум" по

...
Неверни са твърденията за моето участие в предаването "Референдум" по
Коментари Харесай

Волен Сидеров с молба до ЦИК да го допуснат до участие в Панорама по БНТ

Неверни са изказванията за моето присъединяване в предаването "Референдум " по Българска национална телевизия. С доста квалификации от доста институции се дефинира случилото се в предаването. Това съобщи на брифинг водачът на "Атака " Волен Сидеров във връзка абсурдът с присъединяване му в избирателен спор по националната телевизия.

"Написах молба до ЦИК, с която да съблюдава законовите си отговорности и да ме позволен до предаването "Панорама " довечера. По съглашение би трябвало да вземам участие в предаването ", сподели още той.

"Вчера получих писмо от Българска национална телевизия, че може да взе участие различен представител на "Атака ". Кошлуков няма право да дефинира кой да влиза и кой не. Българска национална телевизия нарушава съглашението сред малкия екран и партията. ЦИК да спазят закона ", счита Сидеров.

"Има и друго писмо - до Съвет за електронни медии. От Съвет за електронни медии също ме жигосаха, съгласно мен даже не са гледали предаването. Участието ми в "Референдум " бе неравностойно. Не съм нарушил никакъв правилник и не съм надвишил времето си от 7 минути. Не 7 минути, 7 секунди не съм приказвал независимо. Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация и водещата Чешмеджиева ме заглушаваха от началото на предаването. Българска национална телевизия би трябвало да даде записа "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР