Невена Цонева изтрещя тотално, след като си позволи да обиди

...
Невена Цонева изтрещя тотално, след като си позволи да обиди
Коментари Харесай

Невена Цонева изгуби връзка с реалния свят

Невена Цонева изтрещя тотално, откакто си разреши да обиди всички хора, трудещи се на бюро и готвещи манджи. Бившата певица на Слави Трифонов разгласява видео, в което изяснява по какъв начин хората би трябвало да следват фантазиите си и да пътуват, а не да работят на бюро. Жената на барабаниста Венелин Венков – Венко, явно не се замисля, че има специалности, които би трябвало да се работят от някого и те са на бюро.

 

Почвате една работа в една работа. Ходите всеки ден от 8 до 18 ч. Прибирате се у дома, детето реве, готвите манджи. Почва се вечерта, айде да му оправиш леглото, да му измиеш зъбите. В общия случай постоянно е една изнервена история. Не мога да си показва, хора, че аз ще седна зад едно бюро и ще седнал съм по 8 часа зад бюрото и ще приказвам някакви нелепости с някакви хора. Предпочитам да ми е свободна душата, да знам, че ще се занимавам с това, което е вътре в мен. Представете си, тъй като това ви следва! Искате ли да стоите зад едно бюро, или предпочитате да сте свободни “ – философства Невена.

 

Трудът е показан като нещо скучно и гадно, а хората, които работят в офис – оскотели и поробени. От известно време Невена е залитнала по окултното и води собствен подкаст на тематика мистерии в ютюб. Тя се изживява и като консултант по живота (лайфкоуч). Явно Цонева желае да накара дамите да изоставен скучната си работа и да си гледат кефа. Няма потребност и да оправят леглото, да мият зъбите на детето, нито да готвят някакви си манджи. Певицата на Слави съзнателно е спряла опцията публиката да разяснява клиповете й, тъй като има доста рецензия, изключително за част от изявленията й, които са прекомерно повърхностни и обикновени. Тя популяризира и много тайни теории, отречени публично от науката.

 

„ Основната част от хората, които посещават заведенията, работят зад бюро и вървят да се разнообразяват по участия, с цел да може такива като да захлебват. Малко почитание към непознатия труд не е ненужно “, разясняват не без съображение в обществените мрежи.

 

Преди време брюнетката призна, че се е насочила към паранормалните феномени след предсказване, което също така я събрало с дългокосия Венко.

„ След едно присъединяване към мен се приближи мъж от публиката и ми сподели, че сега съм сама, само че скоро ще намеря верния човек в живота си. Тогава аз въобще не се усещах самотна, само че се замислих над думите му “, споделя певицата.

 

Малко след пророчеството на мъжа, който Цонева не е срещнала в никакъв случай повече, тя се срещнала с бъдещия си сателит в живота и скоро искрата на любовта пламнала сред тях. Именно паранормалното накара Невена да убеди мъжа си Венко да изоставен Слави Трифонов преди Великден.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР