Nevena Couture взе участие в модно ревю, организирано от Британско

...
Nevena Couture взе участие в модно ревю, организирано от Британско
Коментари Харесай

Дизайнерът Невена Николова се върна от Лондон за участие в Conscious Couture

Nevena Couture взе присъединяване в фешън ревю, проведено от Британско посолство в София. The GREAT British Fashion Show: a Catwalk with Conscience бе концентрирано върху марки с положителни етични практики, с фокус върху компании и марки, които с полезности като даване на почтени условия на труд, спрведлива търговия и устойчивата продукция, на красива линия облекла. По покана на Н. Пр. Ема Кейт Хопкинс, Невена сподели на гостите сбирка рокли, които могат да бъдат носени в всекидневието и приключи с няколко строго публични тоалета. Интересното при тази сбирка бе, че всеки модел се състои от две елементи – блуза и пола, което разрешава те да бъдат комбинирани според от нуждата на клиента. Отново бе показана и прецизна дантела.


По думите на дипломат Хопкинс правилата на Nevena Couture, като положителни условия на труд, грижа към служителя, назадничавост към употребата са тъкмо полезностите, зад които седи и концепцията на стилното ревю.

В четвъртък, 26 октомври, Невена взе присъединяване и в друга самодейност – интернационална конференция на тематика “Публично-частно партньорство в битката с трафика на хора: по какъв начин държавното управление и бизнесът се оправят с трафика на хора във веригите на доставки”. Конференцията беше проведена от Британско посолство София и Българската комисия за битка с трафика на хора. Невена беше част от първия панел, от който част беше и Баронеса Йънг от Хорнси, член на Камарата на лордовете в Народното събрание на Обединеното кралство. Дизайнерката описа за практитие на Nevena Couture и показа, че за нея е извънредно значимо обществеността да знае, че преди да стигне до крайния тип, една дреха минава през надарените ръце на “моите момичета”, както тя ги назовава.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР