Неведнъж в Покана за пътуване по БНР съм разказвала за

...
Неведнъж в Покана за пътуване по БНР съм разказвала за
Коментари Харесай

Индонезийският посланик Н. Пр. Иуан Богананта: Заповядайте в 10 нови Бали

Неведнъж в Покана за пътешестване по БНР съм разказвала за Индонезия, която за мен е страна с 273 милиона усмивки. Днес ще прибавя още една – тази на Негово превъзходителство Иуан Богананта. Той е дипломат у нас на далечната, само че другарска страна малко повече от година и към този момент е съумял да посети със фамилията си разнообразни кътчета от България. Разговаряхме в неговия кабинет в посолството, а той изненадващо стартира изявлението на български.

Посланикът на Индонезия загатна, че възнамерява да разпространява непознати за нас кътчета от родината си. 10 нови Бали – 10 завладяващи и завладяващи места, скрити съкровища измежду 17-те хиляди острова на 10 завладяващи и завладяващи места, скрити съкровища измежду 17-те хиляди острова в страната, която наскоро оглави класацията на Форбс за най-красива страна в света.

Да се надяваме, че скоро българските студенти още веднъж ще имат опция да аплайват да една от стипендиите, отпускани от индонезийското държавно управление за проучване на обичайни танци, батик или бахаса (официалният език в страната).

Впрочем, младата дама, която помагаше при превода на изявлението – Велизара Маринова също е била измежду тези стипендианти.

Негово Превъзходителство Иуан Богананта обясни и какви са изискванията сега за влизане в страната като добави, че остров Бали към този момент е отворен и самолетите в тази посока са цялостни. А в края на диалога даде тематика за размисъл къде тъкмо да отидем с програмата от 10 нови Бали.

Още за класацията на FORBES четете тук

Чартърите до екзотични дестинации в България като че ли се роят. Ива Дойчинова, шефът на Радио София, се завърна от странствуване до Сейшелите.

Съжалявам, че не мога да покажа нейният загар по радиото – удивително хубав тен за завиждане. Но и посоката на пътуването й също генерира здравословна злоба. Тя дава скъпи препоръки за незабравими фотоси на Сейшелите. Както и защо да внимавате, когато си резервирате хотел.

За Ива островите са любовни, вълшебни и близки до нирваната.

В Покана за пътешестване явно съм решила да ревизира може ли човек да предозира с екзотика. Защото след Сейшелите ще отскочим до Мавриций, откъдето се завърнах преди дни. Затворете очи и си представете седем разнообразни нюанса пясък, раздиплени посред китна зеленина. Невъобразимо ли е? Природата е особен художник.

Повече за Terres des Sept Couleurs (Земята на седемте цвята – фр.) в парка Шамарел ще научите тук

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР