Неведнъж сме споделяли любовта си към романите на Джон льо

...
Неведнъж сме споделяли любовта си към романите на Джон льо
Коментари Харесай

Том Хидълстън се завръща към миналото

Неведнъж сме споделяли любовта си към романите на Джон льо Каре. И не сме единствените фенове на шпионските му истории - книгите му имат десетки сполучливи екранизации, една от която е лимитираният сериал на Военновъздушни сили " Нощният шеф ".
 Антъни Хоровиц, Джон льо Каре, Агата Кристи - 3 книги за уикенда
3 книги за уикенда (и от майсторите на кримките)

Английски престъпни истории

Когато излезе през 2016 година, той се снабди с две награди Емми и три Златни глобуса. А с изключение на завладяващият сюжет, за триумфа му бяха отговорни актьорите в основните функции - Том Хидълстън, Хю Лори, Оливия Колмън, както и работата на режисьорката Сузане Биер ( " Отмяната ", " Братя ", " Кутия за птици " ).

Сега научаваме, че Биер дружно с Военновъздушни сили, Amazon и продуцентската компания на синовете на льо Каре The Ink Factory стартират работа по втори сезон. Според информацията на Deadline действието ще се развива в съвремието и ще ни трансферира сред Лондон и Южна Америка.

Том Хидълстън още веднъж ще влезе в ролята на Джонатан Пайн - някогашен боен, вербуван от английските секрети служби. В първи сезон на " Нощният управител " той съумя да се оправи с търговеца на оръжие Ричард Роупър (Хю Лори), само че в този момент го чакат по-смъртоносни съперници.

Кога тъкмо да чакаме новите серии на " Нощният управител " не е ясно, тъй като фотосите занапред стартират. По-нетърпеливите могат да потърсят индийската екранизация на романа, където функциите на Пайн и Роупър се извършват надлежно от Адитиа Рой Капур и Анил Капур. Сериалът върви сега по Disney+ Hotstar.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР