Неведнъж сме се убеждавали колко добра актриса е Емили Блънт

...
Неведнъж сме се убеждавали колко добра актриса е Емили Блънт
Коментари Харесай

Емили Блънт и най-важната ѝ роля в живота - тази на майка

Неведнъж сме се убеждавали какъв брой добра актриса е Емили Блънт и какъв брой ловко влиза в разнообразни облици и функции. Но не сме изключително осведомени с най-значимата роля в живота ѝ - тази на брачна половинка и майка.
 Емили Блънт, Джон Красински и печеното й пиле, поради което той й предлага брак
Емили Блънт споделя по какъв начин е съблазнила брачна половинка си

Поразява го единствено с едно ядене, по нейните думи

И няма по какъв начин другояче да е, защото актрисата не приказва постоянно за персоналния си живот. Макар да знаем, че от близо 13 години е щастливо омъжена за сътрудника си Джон Красински, с който имат две дъщери - Хейзъл (9 г.) и Вайълет (7 г.).

Но Емили взема решение да одобри предлагането на английското издадие на Harper`s BAZAAR  за юли/август и да бъде лице от корицата, както и да показа в обстойно изявление неща от професионалния и персоналния си свят.

И 40-годишната Блънт споделя за метода, по който децата ѝ одобряват кариерата ѝ и обстоятелството, че майка им е толкоз известна. " Когато се видя на огромен рекламен билборд, имам цялостна дисоциация с него. Защото запитвам децата: " Кой е това? ", а те като че ли не по никакъв начин не се впечатляват. Не споделят: " О! Това е мама ". Защото най-важното за тях е дали ще мога да ги взема от учебно заведение и да ги заведа на плуване ", споделя Емили.

Актрисата държи и да не е за дълго време надалеч от тях. Или най-малко доколкото разрешават служебните ѝ задължения. " Защото макар че са привикнали с този чудноват метод на живот, към момента им е тежко, когато би трябвало да потегли далеко. "

В последната си роля, във кино лентата Oppenheimer, с режисьор Кристофър Нолан,  играе Кити, брачната половинка на физика Робърт Опенхаймер, който управлява фамозния план " Манхатън " - опитът да се сътвори атомна бомба по време на Втората международна война.

" Ролята е доста вълнуваща за мен, тъй като мога да пресъздам един популярен академик, въпреки стеснен от ерата, в която живее ", сподели още Емили. " На доста от поколенията дами преди мен не им беше разрешено да жонглират сред кариера и деца. Те постоянно е трябвало да изберат, и в случай че предпочетат кариерата, на тях не се гледа с положително око. "

А по отношение на въпроса дали би подкрепила децата си, в случай че решат да тръгнат по нейния път като актриса, Емили е безапелационна, че мъчно би приела сходно решение. " Защото Холивуд е " тежка промишленост " и може да бъде доста разочароваща. С хора, които непрекъснато ти споделят да не приемаш нещата персонално, само че няма по какъв начин, изключително когато те правят оценка единствено по това по какъв начин изглеждаш. "
 Оскари 2023, Дуейн Джонсън, Емили Блънт и шегите сред двамата
Когато Дуейн Джонсън седне в Емили Блънт

Колко ли тежи Скалата

Oppenheimer ще се появи в международните киносалони на 21 юли, прецизират от People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР