Неведнъж сме казвали, че Славена Вътова е сред любимките ни,

...
Неведнъж сме казвали, че Славена Вътова е сред любимките ни,
Коментари Харесай

Екзотичната ваканция на Славена Вътова

Неведнъж сме казвали, че Славена Вътова е измежду любимките ни, имали привилегията на носят короната на Мис България през годините. Това в повода честичко да хвърляме по едно око в профила с обществените мрежи на българския модел. 
 Славена Вътова и занимателното ѝ видео, в което се майтапи със фамилията си
Как се майтапи със фамилията си Славена Вътова

Мис България 2006 година несъмнено има възприятие за комизъм

Славена е доста дейна там и постоянно разгласява занимателни фамилни фотоси и клипове с двете си дъщери. Понякога ни прави очевидци на някоя от своите интензивни тренировки, а различен път пък ни дава потребни готварски препоръки. 

От последните фрагменти в профила ѝ в Instagram разбираме, че Мис България 2006 година двете ѝ девойки и брачният партньор ѝ са откраднали малко скъпо време, с цел да се насладят на една екзотична почивка. И то не къде да е, а измежду едно от райските кътчета на планетата ни - Малдивите. 

Виждаме фотография на Славена по бански, с която показва съвършената си фигура. Освен това ни демонстрира и по какъв начин откровено се забавлява с девойките, възползвайки се от някои от атракциите, които оферират красивите острови, като разходка с каяк да вземем за пример. По всичко проличава, че тя и фамилията ѝ си изкарват просто ужасно и сме сигурни, че е въпрос на време да качи още фотоси от прелестната им почивка.
 Славена Вътова,
Малките секрети на Славена Вътова

" Хапки благополучие " - новата книга на модела

Преди няколко месеца Славена разкри дребните си секрети за мотивацията си да спортува непрестанно и да се храни здравословно. Направи го в книгата " Хапки благополучие ", в която събира вкусните си предписания и привички, с цел да наподобява и да се усеща по-добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР