Неведнъж сме казвали, че Амал и Джордж Клуни са двойка

...
Неведнъж сме казвали, че Амал и Джордж Клуни са двойка
Коментари Харесай

Ново попълнение в семейството на Амал и Джордж Клуни

Неведнъж сме казвали, че Амал и Джордж Клуни са двойка за образец. Освен надарени и сполучливи в специалностите си, както и доста влюбени едни в различен, те наподобяват и необикновено отдадени на фамилията си.
 Децата на Амал и Джордж Клуни - какво знаем за Ела и Александър
Всичко най-любопитно за децата на Амал и Джордж Клуни

Ето какво знаем за близнаците Ела и Александър

Освен за шестгодишните си близнаци обаче, двойката се грижи и за обичаните си четириноги другари. Това са кучетата им, за които е известно, че са осиновили.

За артиста се знае от дълго време, че има непоколебима отдаденост към спасяването на животни и към този момент от няколко години насам причислява нови домашни любимци към семейството си. Освен това постоянно и ги взима със себе си, когато пътува.

Досега  е имал кокер шпаньол на име Айнщайн, който за жалост обаче почива през 2017 година По-късно дружно със брачната половинка си Амал си взимат други две кучета - още един кокер шпаньол, който кръщават Луи, и Мили - порода басет.

Наред с тях, фамилията се грижи и за женски санбернар на име Роузи, кръстен на починалата вуйна на артиста - Розмари.  обаче очевидно в действителност доста харесват тази порода, защото напълно неотдавна са решили да се вземат още един санбернар.

Двойката дори към този момент е била видяна да се разхожда в Южна Франция с очарователното ново попълнение в фамилията си - Нелсън, както разбираме от Entertainment Tonight, че са избрали да го кръстят.
 Джордж Клуни, The Boys in the Boat и признанието му, че избира да е режисьор
Признанието, което никой не очакваше от Джордж Клуни

Актьорът към момента съумява да ни изненадва

На фотосите виждаме дребния санбернар сврян в ръцете на Амал Клуни, която уместно като за разходка, е доброволно елегантна в семпла къса рокля и черни боти. Съпругът ѝ Джордж Клуни също е заложил на всекидневно облекло - дънки и риза, и очевидно щастлив, е хванал каишката на кученцето в ръце.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР