Неведнъж съседите ставали свидетели на ужасяващи ситуации и подавали сигнал

...
Неведнъж съседите ставали свидетели на ужасяващи ситуации и подавали сигнал
Коментари Харесай

Извънредно! Качулки вадят подивелия Христо от дома му в Средец, хвърлял ножове в пристъп на ярост

Неведнъж съседите ставали очевидци на ужасяващи обстановки и подавали сигнал в полицията, през днешния ден към този момент се наложило да бъде извикано подкрепление

Спецотрядът към ОДМВР-Бургас обезврежда рисков нарушител в Средец, предава кореспондент на Флагман.бг от мястото. Подивелият Христо, по думите на негови съседи, бил извънредно рисков и бил освидетелстван. В момента трябвало да бъде заведен на доклад в Психодиспансера в Бургас.

Последните му изцепки били доста, а агресивното му и противообществено държание плашело даже редовите служители на реда, защото бил непредвидим. Когато агресирал, вдигал брутални кавги, хвърлял ножове, бутилки, налитал на пердах и имал силата да унищожи човек.

В къщата на ул. „ Васил Коларов “ той обитавал първия етаж дружно с майка си и щерка си, а на втория живеел брат му със фамилията си.

Неведнъж съседите ставали очевидци на ужасяващи обстановки и подавали сигнал в полицията. Днес към този момент се наложило да бъде извикано подкрепление от качулките – след последната изцепка на Христо, който в припадък на бяс хвърлял ножове.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР