Неведнъж съм изразявал готовност да бъда кмет на всички софиянци

...
Неведнъж съм изразявал готовност да бъда кмет на всички софиянци
Коментари Харесай

Терзиев покани лидерите на партиите, представени в СОС

Неведнъж съм изразявал подготвеност да бъда кмет на всички софиянци и да пазя ползите на всички жители. За да реализираме устойчиви резултати и да подобрим доста качеството на живот в София, съм подготвен да беседвам с всички политически сили. Това съобщи кметът на столицата Васил Терзиев, съобщи БГНЕС.


Терзиев е изпратил предложения за срещи до водачите на всички партии и обединения, показани в Столичния общински съвет, които да бъдат извършени преди съвещанието на Съвета на 20 ноември.

„ Целта е да обсъдим общите политики и цели за развиването на София, както и методите те да бъдат подкрепени в бюджета на Столичната община през 2024 година В стратегиите ни за ръководство на столицата имаме задоволително общи цели, по които можем да работим дружно в интерес на жителите на София “, уточни Терзиев.

Той има вяра, че ще бъдат открити пресечните точки и Общинският съвет ще може да стартира ефикасна работа още идната седмица, с цел да „ взема решение неотложните проблеми в нашия град “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР