Неведнъж Никълъс Кейдж е доказвал, че си пада по по-нетрадиционни

...
Неведнъж Никълъс Кейдж е доказвал, че си пада по по-нетрадиционни
Коментари Харесай

Новата визия на Никълъс Кейдж, която подпали социалните мрежи

Неведнъж Никълъс Кейдж е доказвал, че си пада по по-нетрадиционни хрумвания - беше на косъм да си купи пещера с прилепи, с цел да може да практикува спелеология гол. В различен миг пък стана горделив притежател на двуглава змия.
 Никълъс Кейдж, премиерата на новия филм, житейските равносметки и очакване на третото си дете
Колко насерозно се взема Никълъс Кейдж

Актьорът - в една от най-хубавите функции в живота си

На фона на всичко това, най-новата му облага надали е нещо удивително. Но въпреки всичко, когато става дума за външния му тип, няма по какъв начин да остане незабелязана. А Кейдж сподели новата си прическа, която е толкоз дива, колкото и характера му.

58-годишният артист дебютира с блестящо алена коса, съпроводена с брадичка вид " катинарче ".

И фотосите му с новата визия заляха Twitter и Instagram, като отзивите за опита са от " страхотна алена коса " и огнени емотикони до " коза с козя брадичка ".

Въпреки че заниманията на Кейдж са, меко казано, чудати, когато става въпрос за външния му вид, той е по-скоро традиционалист. В всекидневието си нормално се придържа към присъщата си тъмна и късо подстригана коса, пише Page Six.

Но поради функциите, в които влиза, е истински хамелеон. Актьорът преобразява косите си неведнъж - сиви и мръсни за " Търсач на трюфели ", пухкави със слънчеви кичури за " Момичето от долината ", дълги и вълнисти за " Въздушен ескорт " и така нататък
 Киану Рийвс, фотосите на
Новата прическа на Киану Рийвс, за която всички приказват

Джон Уик напусна постройката

Това не е единствената огромна смяна за Никълъс тази година. През април той разкри, че дружно със брачната половинка си Рико Шибата, чакат момиченце. Тя ще носи името Ленън Оги - в чест на звездата на Бийтълс Джон Ленън и на починалия татко на Кейдж - Огъст Копола.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР