Неведнъж Меган Маркъл бе сравнявана с принцеса Даяна. Можем само

...
Неведнъж Меган Маркъл бе сравнявана с принцеса Даяна. Можем само
Коментари Харесай

Греховете на Хари към Меган

Неведнъж Меган Маркъл бе сравнявана с принцеса Даяна. Можем единствено да допускаме по какъв начин починалата майка на принц Хари би приела снаха си, само че няма спор, че сред двете има една съществена аналогия - не бяха признати с отворени прегръдки от обществото поради едни или други предубеждения.

Със сигурност всичко, което се изписа по адрес на Маркъл, я е предиздвикало да се усеща зле. Не по-малко зле обаче се усеща и брачният партньор й. Принц Хари се тормози, че не съумява да опази обичаната си жена от негативизма по неин адреса по този начин, както преди време не съумя да го направи и с майка си.
 Снимка 402017

Всички знаем по какъв начин приключи Лейди Ди, надяваме се Меган да не последва нейната орис. Сигурни сме, че и принц Хари ще направи всичко по силите си, с цел да отбрани брачната половинка си. В последно време се следи забележима смяна в държанието му.

Той се трансформира в защитаващ и грижлив брачен партньор, разясняват жестовете му специалисти. Още повече че по-малкият наследник на Даяна е приел за своя задача да опази актуалната си най-любима жена, откакто починалата по този начин и не съумя.

Но за тогава му прощаваме, тъй като е бил прекомерно дребен и не е имал какво изключително да направи. Сега обаче нито критиците, нито самата Меган ще му простят една пасивна позиция , до момента в който нея я подлагат на критика за щяло и нещяло.
 Принц Хари, Меган Маркъл и какъв брой милиона има всеки
Колко пари има Меган и какъв брой - Хари

Чисти сметки, положителни съпрузи

За страдание, Хари има прекомерно малко потребни ходове . Като представител на кралския двор, той не може да си разреши произволи от рода на изказвания от персонален темперамент, нито да дава отговор на медийни изявления. Ето по какъв начин излиза, че той още веднъж е безпомощен . И това изтощение поражда едно огромно напрежение в фамилната двойка, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР