Невъзможно е Има такъв народ да участва в следващо управление

...
Невъзможно е Има такъв народ да участва в следващо управление
Коментари Харесай

Отцепник от партията на Слави иска гласовете на ИТН за правителство, но не министри

Невъзможно е " ИТН " да взе участие в последващо ръководство и да има министри в него, като при вероятно сформиране на нов кабинет в сегашния парламент партията на Трифонов само би могла да даде парламентарна поддръжка.

Това мнение изрази на въпрос на News.bg един от отделилите се депутати от Има Такъв Народ Георги Георгиев.
 Радулов за поддръжката на самостоятелните за кабинет на Българска социалистическа партия: Всеки самичък си преценява
Радулов за поддръжката на самостоятелните за кабинет на Българска социалистическа партия: Всеки самичък си преценява

Хората желаят да има отмъщение

" Нашето мнение (на отделилите се от Има Такъв Народ депутати) е, че няма по какъв начин да се доверим на " ИТН " на база на това, което сме видели . Нека не забравяме, че едни хора вземат участие в договарянията от името на Има Такъв Народ, само че решенията не се вземат от тях, те са проводници на тези решения . Решенията се взимат на друго място. Предпочитаме по-скоро да поддържат държавното управление, а не да вземат участие в него ", сподели той.

Все отново Георгиев даде позитивна оценка на това, проектозаконът на " Продължаваме промяната " за КПКОНПИ мина на първо четене през правната комисия в Народно събрание в сряда, включително и с гласовете на Има Такъв Народ.
 Борисов честити на българите 1200 лева за мегаватчас
Борисов честити на българите 1200 лева за мегаватчас

Бившият министър председател страдал, на границата била контрабанда

" Но в случай че някой е бил доброжелателен - този закон е импортиран в Народното събрание на 9 юли, в случай че някой е желал доброжелателно да направи ремонти в него, да организира обществено разискване, е могъл да го направи. Това обаче не е направено, по тази причина имам откровени подозрения, че Има Такъв Народ желаят да вземат участие в битката с корупцията ", акцентира обаче самостоятелният депутат.

Днес от 15 часа отделилите се от Има Такъв Народ шест депутати ще проведат среща с Българска социалистическа партия в границите на договарянията за сформиране на кабинет с третия изследователски мандат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР