Невъзможно е да влезеш в една и съща река два

...
Невъзможно е да влезеш в една и съща река два
Коментари Харесай

Зодиите, които се връщат при бившите

Невъзможно е да влезеш в една и съща река два пъти и да изградиш една и съща връзка два пъти. Кой пък споделя, че това предписание важи на цялостна пара. Кои от зодиакалните знаци нямат нищо срещу да се върне към предходна връзка? Нека ви разкажем в този момент за зодиите , които се връщат при някогашните.
Раци
Те са доста сантиментални и дълго време не могат да се отдалечат от болката след разлъка. За тях раздялата е голям проблем, тъга, сълзи. Липсва им търпението да се съберат и да не се обадят на някогашния си.
Жените от този зодиакален знак ужасно се опасяват от самотата, затова постоянно са подготвени да се върнат към някоя от предходните връзки. Там в края на краищата всичко към този момент е ясно.
Понякога дамите от този знак се сближават с някогашния, даже след 10 и двадесет години разлъка. Някои дами от тази зодия просто не могат да си показват, че децата им няма да бъдат отгледани от личния им татко, затова, в случай че мъж остави жена Рак с дете, той може да е сигурен, че тя ще се върне при него. И в случай че дамата Рак има нова и щастлива връзка, тогава за интервала на тези връзки няма да е допустимо да се върне при нея. Но щом се разпадне, може умерено да се върне. Няма да има проблеми с това.
Мъжете от зодия рак могат дълго да бягат при някогашната, изключително първата си обич и да я молят да се върне. Те обожават нещастието, умират от усеща и прочувствени прояви. Освен това такива мъже могат да имат нови връзки, само че не са срещу да се върнат към старите. Основното е да бъдат признати и в никакъв случай да не си спомнят за предишното.
В какво е най-силна всяка ЗОДИЯ
Стрелец
Стрелец е прочувствен, само че в сдържаност. Представителите на тази зодия се връщат при някогашните, не тъй като ги обичат доста, а тъй като просто няма при кого да отидат. Ако те са били отговорни за раздялата, тогава връщането им още веднъж няма да е мъчно.
Стрелецът може да се появи на прага на някогашната в ролята на другар, да се опита да откри другарски контакт и гладко да намекне за опцията за постоянни полови връзки. Понякога те имат задоволително фамилиарност с някогашните, че връзките въобще не са им нужни.
Ако Стрелец напусне фамилията - няма да страда. Той ще се опита да построи ново, само че щом изгори още веднъж, отново ще се пробва да се върне при някогашната си жена и децата. Струва си да бъдете внимателни. Ако Стрелецът се е завърнал, това не значи, че той ще остане вечно. Той може да напусне фамилията доста пъти, да се промени и да се връща. Смята, че това е негово цялостно право.
Жената Стрелец се връща при тези мъже, които вършат живота ѝ удобен. Тя може да си тръгне, без да обмисля следствията и да се върне, когато разбере, че връзката в действителност е щастлива. Тя дълго ще търси вниманието на някогашния си сътрудник и ще успее.
ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР