Невъзможно е да си представим продукция на Баз Лурман без

...
Невъзможно е да си представим продукция на Баз Лурман без
Коментари Харесай

Една много модерна любовна история в рекламен филм на H&M

Невъзможно е да си представим продукция на Баз Лурман без романтика, показва изданието за маркетинг Adweek.

Романтична е и новата реклама, която режисьорът на " Великият Гетсби " (2013) снима за H&M. Краткият филм от 4 минути демонстрира облекло от линията на стилния бранд, направена в сътрудничество с Erdem, пречупено през режисьорския взор на Лурман за пристрастеност. 

Спотът наподобява въодушевен от романа на Чарз Дикенс от 1861 година " Големите очаквания " - елегантна стара дама живее в рушащо се, само че въпреки всичко голямо и красиво имение. Тя го показва на две млади момчета. (Или най-малко рекламата може да е въодушевена от филмовата акомодация на " Големите очаквания " от Алфонсо Куарон от 1998 година, показва още Adweek). 

" Исках рекламата да е като цялостен филм ", разяснява Баз Лурман, който е режисьор също на " Мулен Руж " и " Ромео и Жулиета ", а също и на ТВ шоуто по Netflix " The Get Down ". " Това е доста съвременна любовна история, разрастваща се в къща в провинцията, която е цялостна със своите лични секрети и е като метафора за нашите времена - тежко е там на открито в света, само че тук нещата, които в действителност имат значение не престават да порастват в една безконечна пролет ", продължава той. 

С рекламата дебютира и нова песен  - “Hypnotized ” на бандата Years & Years.

Вижте. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР