Невъзможно е да се свали това правителство в този състав.

...
Невъзможно е да се свали това правителство в този състав.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Петков: Невъзможно е да се свали това правителство в този състав

Невъзможно е да се смъкна това държавно управление в този състав. Това сподели водачът на Политическа партия Кирил Петков след отхвърлянето на днешния избор на съмнение.

Хората схванаха, че държавното управление се грижи за тях, е заключението на ПП-ДБ след днешния избор. Според тях това е резултат на “тежкия труд на министрите и цялото държавно управление ”.

 

Христо Иванов: Вотът сподели безапелативността на това ръководство

 

Според Христо Иванов държавното управление би трябвало да е признателно за този избор, тъй като той е посочил безапелативността на това ръководство.

“Показа се, че единствено кабинетът Денков, единствено този форматможе да придвижва дневнив ред напред и да го осъществя ”. Това сподели водачът на Демократична България. “Стана ясно, че тези, които нападнаха ръководството, не могат да предложат политическа опция. А алтернативата, кояро Възраждане предалагт, е България с един закон да излезе от Европейския съюз ”.

По дуите му това ръководство е мъчно, обвързвано с доста взаимни отстъпки и балански, които би трябвало да се договарят, спорове, които не престават. Защото това ръководство се крепи на политически сили, които остават съперници.

“Но въпреки всичко би трябвало да благодарим на учен Денков и Мария Габриел. Те откриха пътека, по която можем да сплотяваме старания ”, сподели той.

Иванов разяснява и дейностите на българския президент.Според него той е обезглавил българската система за създаване на цели в региона на националната сигурност.

“Неговят отвод да свика Консултативен съвет по националната сигурност в лицето на пет войни, които се случват в диаметър от 1000 км от България, значи отвод от целите на българската национална сигурност. Това е извънредно безконтролно ”, сподели Иванов.

Това ръководство е безалтернативно, колкото и да е мъчно, се видя от днешните събития, заключи Христо Иванов.

Стъпките на правителстовот в енергетиката ще донесат по-ниски на тока и по-високи приходи

Според представителите на ПП-ДБ стъпките, които държавното управление подхваща в региона на енергетиката с това, че тя се нагажда към пазарните действителности, ще бъде бъдещето хем за по-ниски цени на тока, хем и за повече работни места и по-добри приходи за хората от Старозагорско.

“За всички българи, които се радват, че имаме министър председател като академикк Денков, и си мечтаят да имат почтени, рационални и способени кметове като него – в този момент е моментътда си вземете градовете ”, прзова от своя страна водачът на Политическа партия Кирил Петков.

Реформи

Той изрази горделивост, че 63 депутата с ясна визия за промяна съумяха да реализират в тази си сесия 62 от 66 промени.

“Чувстваме се горди, че за пръв път имаме закон, който ще бори корупцията ”, сподели той. “Когато ние слагаме на дневен ред промени, които не са се случили през последните 10 година, всеки, който поддържа тези промени, прави по този начин, че нашата страна да се движи напред ”.

По думите му в идната сесия кабинетът ще направи нов календар със последващи промени.

“Ако се отклоним от европейския път на България и в случай че някои сили желаят да ни закарат назад в Евразия, ние самите ще свалим това държавно управление. Но ние имаме вяра, че освен това държавно управление в този състав това е невероятно и по тази причина сме толкоз горди. ”, съобщи Кирил Петков.

Той сподели в умозаключение, че задачата на държавното управление е това, за което българите са си мечтали през последните 30 години, да стартира да става действителност.

Като последни думи Кирил Петков заяви, че водачът нна ГЕРБ Бойко Борисов е провел с него диалог преди сесията през днешния ден. Той е завил, че поддържа това държавно управление в този си формат.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР