Невърнати заеми може да са причината за агресията над ученичката

...
Невърнати заеми може да са причината за агресията над ученичката
Коментари Харесай

Заеми може да са причината за агресията над ученичката във Варна

Невърнати заеми може да са повода за експанзията над ученичката във Варна, клипове от побоя на която се появиха в обществените мрежи. Родителите на единайсетокласничката от гимназията по стопанска система " Д-р Иван Богоров ", към момента не са подали сигнал, оповестява.

Министерството на образованието и науката стартира цялостна инспекция на случая. Към момента е изяснено, че в него са забъркани ученици на няколко професионални гимназии в града. Пострадалото момичето е било обиждано, удряно и унижавано от група възпитаници, излиза наяве от появилите се фрагменти, които не са снимани на територията на учебни заведения.

Регионалното ръководство на образованието във Варна е сезирало " Държавната организация за протекция на детето " и е подала сигнал на органите на Министерство на вътрешните работи.

„ Въз основа на сигнала на директорка на учебно заведение сътрудниците са образували досъдебно произвеждане нанасяне на междинна телесна щета по хулигански подбуди. Още същият ден всички тези участници в този видеоклип са открити, извикани са в районното ръководство, само че досега момичето, станало жертва на този тип принуждение, не е подало сигнал при нас ", съобщи Светла Златева - представител на ОД на МВР-Варна.

„ Ние получихме информация от шефове на учебни заведения, които са разпознали свои възпитаници. Веднага сигнализирахме държавна организация " Закрила на детето ". Назначена е инспекция по моя заповед ", добави Ирена Радева - шеф на Регионално ръководство на образованието - Варна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР