Невъобразима трагедия. Баща и двете му деца - на 5

...
Невъобразима трагедия. Баща и двете му деца - на 5
Коментари Харесай

Адска касапница в Айтос! Камион спука гума, помете 2 коли и уби 2 деца в градинка, баща им и прати други хора в болница

Невъобразима покруса. Баща и двете му деца - на 5 и 9 години са починали при тежката злополука в Айтос късно нощес. Камион се е движил бързо по надолнище преди кръгово придвижване в Айтос , което е част от Рижкия проход, спукал е гума, след което е блъснал свиреп две коли. После камион ът, возеш зърно, се е преобърнал в градинката пред Горското стопанство в града. Наложило се екипи на пожарната да срежат камион а, с цел да извадят водача, който е оживял при случая.

„ Причините са нахлуване на камион а в лентата за насрещно придвижване ”, изясни гл. контрольор Пламен Николов от „ Пътна полиция ” Бургас. На мястото на касапницата нощес дойде и шефът на бургаската полиция Калоян Калоянов.

Майката на убитите деца е в тежко положение. Откарана е в болничното заведение в Бургас. Там е настанен и лидерът на камион а. В тежко положение в бургаската болница е и 17-годишен юноша, който е прекосявал по тротоара към градината, когато е бил затрит.

Мелето е било толкоз грубо, че едната кооа - Мерцедес, която е била ударена от камион а е безусловно разполовена на две елементи.

В момента огледът след злополука та продължава. Ня мястото има доста поданици на Айтос , които са гневни, тъй като от години упорстват придвижването от Рижкия проход да бъде изведено отвън градската част на обитаемото място. Инцидент с жертви на този път не се случва за пръв път.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР