Неузнаваема е станала Елен Колева. Актрисата е легнала под ножа

...
Неузнаваема е станала Елен Колева. Актрисата е легнала под ножа
Коментари Харесай

Поредната! И Елен Колева с нов нос

Неузнаваема е станала Елен Колева. Актрисата е легнала под ножа за няколко корекции, сочат последните фотоси на звездата от „ Шивачки “. Колева се подлага на модерната в последно време ринопластика. Тя е следващата звезда, която си прави сходна намеса. Но е една от дребното актриси с подобен тип интервенция. Носът на Елен към този момент е чисто нов. След интервенцията той е много по-тънък и с чипа форма, а не както преди. Колева отстранява леката гърбица до ноздрите.

Елен от години желае да се отърве от дефекта по носа си, но все отсрочва. Едва в този момент, откакто редица звезди в България си го „ тунинговат “, и тя взема решение да легне под ножа.

Актрисата не стопира с интервенциите, откакто оправя носа си. Звездата, която към този момент се показва като Елен Калевска, е трансформирала и други елементи от лицето си. Синеоката красавица е изпънала несъвършенствата по лицето си. Чрез фильри тя опъва бричките по челото.

Феновете на Елен разясняват, че актрисата е напълнила устните си с хиалурон. Те наподобяват по-обемни, означават почитатели на звездата от „ Шивачки “. Според тях измененията във външния тип на любимката им се дължат на нов мъж. Слуховете настояват, че Елен е залюбила много по-млад мъж от нея. Актрисата е на 37 години. С корекциите тя желае да наподобява по-млада и секси за новата си обич.

Елен претърпява неуспех след неуспех в любовния си живот. Последното известно гадже на нисичката актриса бе кипърецът Андреас. Двамата живееха дружно на Острова на Афродита. Бяха влюбени и стягаха женитба, но внезапно връзките им се скапаха, написа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР