Неутрализиращи вируса антитела са налице при всички доброволци, които получили

...
Неутрализиращи вируса антитела са налице при всички доброволци, които получили
Коментари Харесай

Всички руски доброволци с антитела след ваксиниране срещу COVID-19

Неутрализиращи вируса антитела са налице при всички доброволци, които получили имунизацията против, създадена от Руския народен проучвателен център за епидемиология и микробиология „ Гамалея “, съобщи Денис Логунов, заместник-шеф на института.
Ваксината Gam-COVID-Vac се основава на аденовирус. Тествана е върху животни и по-късно е подложен на тестване с две групи доброволци.
 Германия ни смята за много рискова страна за болест с ковид Германия ни смята за много рискова страна за болест с ковид
България се намира на пето място от общо 15 страни, които Германия смята за рискови дестинации що се отнася до допустима болест с корона...
" Параметрите на хуморалния имунитет бяха оценени посредством реакцията на неутрализация на вируса, т.е. директна инактивиране на вируса с антитела. Неутрализиращи антитела бяха открити при всички доброволци, ваксинирани с нашата ваксина, както замразена, по този начин и течна ", сподели Логунов.
Изследователят означи, че са оценени и индикаторите за клетъчно-медииран имунитет, а точно цитотоксични лимфоцити, които отстраняват клетките, инфектирани с вируса от тялото. Те бяха открити при всички доброволци.
" Сероконверсията е открита при 100 % от доброволците. Сероконверсията е когато титърът на антителата се усилва повече от четири пъти спрямо първичните стойности на индивида “, добави Логунов.
Той означи, че откривателите са постигнали доста положителни резултати във връзка с имуногенността на имунизацията.
 Ангел Кунчев: Ще се опитаме да убедим родителите, че учебното заведение е относително безвредно Ангел Кунчев: Ще се опитаме да убедим родителите, че учебното заведение е относително безвредно
Ще се опитаме да убедим родителите, че учебното заведение е едно относително безвредно място във връзка с биосигурността. Това съобщи основният...
На 11 август Русия записва първата в света ваксина против COVID-19, наречена. Въпреки че някои западни страни са изразили запаси по отношение на имунизацията, защото тя към момента не е минала нужната фаза 3 на клиничните изпитвания, съветското здравно министерство съобщи, че имунизацията е потвърдено способна да построи имунитет против вируса.
Вижте още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР