Неутрализираха престъпна група, разпространявала наркотици на територията на Своге, съобщават

...
Неутрализираха престъпна група, разпространявала наркотици на територията на Своге, съобщават
Коментари Харесай

Неутрализираха престъпна група, разпространявала наркотици на територията на Своге

Неутрализираха незаконна група, разпространявала опиати на територията на Своге, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
 Неутрализирана е незаконна група, разпространявала опиати на територията на Своге  Неутрализирана е незаконна група, разпространявала опиати на територията на Своге  Неутрализирана е незаконна група, разпространявала опиати на територията на Своге
Специализирана полицейска интервенция, ориентирана против разпространяването на наркотични субстанции, е извършена през почивните дни на територията на Своге. Действията са подхванати по отношение на формирано досъдебно произвеждане. В акцията, под управлението на Специализираната прокуратура, са взели участие чиновници на ТСБОП – София област, отдел „ Наркотици “ при ГДБОП. Неутрализирана е проведена незаконна група, с полицейска мярка за 24 часа са арестувани А.А./18г./ от село Искрец, К.Н./18г./ и К.Д./19г./, и двамата от Своге.

При извършените процесуално-следствени дейности в арестуваните, употребените от тях колите и жилищата им, са конфискувани 27 топчета и три найлонови пликчета, съдържащи общо към 100 грама марихуана, електронна везна, мелница за тютюн и мобилни телефони.

На тримата са повдигнати обвинявания за закононарушение по член 321 от Наказателен кодекс и е взета мярка „ парична гаранция “.

Работа по случая продължава.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР